vi

Hair Channel
The television channel online that comes to hair

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Channel


Hair Channel : Trên trang web này è có thể tìm thấy một kênh truyền hình dành riêng cho tóc với các xu hướng thời trang của mùa giải tới ném bởi hairdressers nhà lãnh đạo trong lĩnh vực của họ. Xu hướng mới và phong cách mới cho mái tóc rất nhiều, bao gồm cả sự trở lại của các tuft cho khuôn mặt một vầng hào quang bí ẩn. Rìa, nêu tại các thợ làm tóc, lướt lên đến mắt. Một liên lạc khi kết thúc hoàn hảo cho những người có mái tóc quăn, để cho tầm quan trọng cho mắt và mắt. Nhiều video của kênh là dành riêng cho tóc braids, mà đã rất thành công trong quá khứ và tiếp tục thu thập. Braids được đi kèm với quần áo phong cách lãng mạn và có thể được thu thập trong búi sau đầu. Hãy để họ dạy cho bạn những bí mật để braid của bạn bộ sưu tập tóc kéo dài lâu mà không có sự nóng chảy. Một xu hướng đó è có thể theo dõi trên truyền hình è mái tóc cắt ngắn. Vết cắt ngắn rất thực tế và thoải mái nhưng không làm cho nó ít phức tạp nếu bạn quyết định đưa họ. Các headband phong cách xu hướng, trong một thống trị 80 khung mặt và làm cho phụ nữ. Rất phổ biến è cắt ngắn pixie. Trước khi thử nghiệm, hãy yêu cầu thợ làm tóc của bạn để biết nếu chọn kiểu tóc phù hợp với hình dạng của khuôn mặt của bạn. Tv kênh cũng tóc Mẹo và thông tin trên tất cả các sản phẩm chăm sóc tóc và kiểu tóc, của bạn bảo vệ tóc và sức khỏe của họ.

Encyclopaedic hair website

Hair Channel capelli Hair Channel acconciature Hair Channel estetica Hair Channel moda-capelli Hair Channel salute Hair Channel parrucchieri

Hair Channel - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Channel, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Channel, magazines for hairdressers, novelty hairdressers, Latest news hairdressers, Aesthetics magazine, study, jaws, propensity, queen, you, cabeleireros.
Hair Channel, prince, hair styles, toni & guy, ah alternative, remixes, lh the horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Hair Channel, News by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, Hairworld, bqmagazine.
Hair Channel, bqtrends, cosmetics russia, hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, smart cube, 3 cube only fashion, cube hair fashion photos.
Hair Channel, new hair, newspapers hair, fashion trends, the best hairdressers, news show hairdressing, periodic hairdressers, news hair, address lists hairdressers, newspapers hairdressers, newspaper hairstyles.
Hair Channel, hairstyles magazines, magazine hair cuts, hairdressers looking for work, photographs hair, outlets hairdressers, gossip magazine hairdressers, newspaper fashion trends, magazine fashion hair, book books, periodic fashion.
Hair Channel, magazine fashion cuts, hairdressers, aesthetic, beauty, official website, news, hair

Gossip & News

20 Jul 18

poco-convinto

Tutti aspettano che ritorni il sereno senza fare molto
e quel che fanno, POCO CONVINTI, 
non lo fanno neanche sapere.

Così, SENZA COMUNICAZIONE, il mercato
si deprime ancor di più.

20 Jul 18

Fucci Hair sito web

È online il sito di A&C FUCCI HAIR, noto Salone Parrucchieri di Monza, pubblicato nella TOP HAIRSTYLISTS 2018Guida ai Migliori Parrucchieri d’Italia.

Alberto Fucci e Claudia De Luca sono due professionisti della bellezza che nel 2013 hanno creato "A&C Fucci Hair". Un salone espressione di stile ed eleganza, un luogo dove recarsi non solo per tagliare e acconciare i capelli, ma uno spazio relazionale da visitare per poter vivere un'esperienza gratificante fatta di accoglienza, attenzione, rituali benessere.

Conosci lo staff, scopri i prodotti utilizzati, guarda le foto del salone e resta aggiornato sulle ultime tendenze del mondo dell’hairstyle!

Visita il sito e scopri di più su A&C FUCCI HAIR!

20 Jul 18

Hooker&Young

 

Collection: Colour Collective
Ph: Michael Young

hair-collections

19 Jul 18

 

The stunning Femme Collection shows the diverse characteristics and lifestyle choices of contemporary woman. Strong, sophisticated, intelligent, playful and sexual; the collection shows individual feminine beauty and style connected by a red focal feature; a feature that’s a statement of power – her look, her life, her choice – she has the control.

Collection: Femme Collection
Ph: Andrew O’Toole
Make-up: Kylie O’Toole
Styling: Pip Cock
Images: FPA Media

hair-collections

18 Jul 18

amplifiedwaves

Segui passo per passo questo TUTORIAL per avere dei bellissimi capelli ondulati:

  1. Dividi e lega i capelli in sette sezioni
  2. Cominciando dai lati, crea una sottosezione orizzontale di circa 1 cm. Tieni la sezione creata fra pollice ed indice ed effettua un giro completo della ciocca.
  3. Avvolgi le ciocche attorno al ferro da 32 mm.
  4. Tieni fra le mani la ciocca ancora calda per circa 8 secondi.
  5. Continua così per tutta la sezione laterale.
  6. Usa la stessa tecnica per tutte le sezioni laterali e posteriori.
  7. Rilascia la sezione superiore e lavora le ciocche dalla linea del mento.
  8. Continua con l'arricciacapelli per completare il look.

Fonte: Hairdressers Journal InternationalEnter in Hair Channel